Syksyn tapahtumat 2019                                                                                         

 

Lohjan teatteri la 9.11. klo 16.00

Maksu 26 € 30.9. mennessä

Käsikirjoitus: Eppu Nuotio ja Tiina Brännare
Ohjaus: Sari Niinikoski * Kapellimestari: Tuomas Törmi * Koreografiat: Työryhmä ja Sari Niinikoski

Eppu Nuotio ja Tiina Brännare kirjoittivat muutamia vuosia sitten hittimusikaalin maailman kauneimman elokuvatähden elämästä, ja menestyskonsepti oli taattu, koska päähenkilönä oli yksi elokuvataivaan kirkkaimmista ja kauneimmista tähdistä. Esitys nähtiin Kuopion kaupunginteatterissa, Tampereen työväenteatterissa ja Mikkelin teatterissa.

Musikaalin materiaalia riittää, sillä Marilynin elämästä ei dramatiikkaa puuttunut ja Lohjan Teatterissa tarina kerrotaan tutun, ihanan nostalgisen musiikin siivittämänä.

Tässä ajassa, kun moni tavoittelee tähteyttä keinolla millä hyvänsä, Marilynin tarina on edelleen ajankohtainen ja todellakin kertomisen arvoinen.

Menestyksen kääntöpuolia ovat usein yksinäisyys ja ikuinen kaipuu löytää se oikea ja aito rakastettu. Kaipuu saada rakastaa ja tulla rakastetuksi omana itsenään ilman kuuluisuuden taakkaa.

Näytelmän rakenne ruokkii myös mielikuvitusta, joten visuaalinen elämys on taattua Lohjan Teatterin laatua lavastuksineen, pukuineen ja valoineen. Mukana menossa nähdään myös säihkyväsäärinen tanssiryhmä.

Kálmán: Kreivitär Mariza

EMMERICH KÁLMÁNIN OPERETTI KREIVITÄR MARIZA  

Laurentius-Sali  Su 1.12. klo 13.00  Maksu 38€  20.10 mennessä

”Oon czardaskavaljeeri ollut minäkin…”

Wieniläisoperettien parhaimmistoon kuuluva Kreivitär Mariza on taidokkaasti sävelletty teos, jonka tarina tempaa katsojan mukaansa. Luvassa on valekihlauksia, salanimiä sekä juonimista niin rahan kuin vallankin tähden. Operetin aarioihin lukeutuu yksi operettimusiikin tunnetuimmista kappaleista ”Czardaskavaljeeri”, joka valloittaa yleisön kerta toisensa jälkeen.

 Rooleissa mm.:
Hannu Jurmo  ja Hanna-Kaisa Nyyrönen  Mukana myös: Lohjan Operettikuoro ja Salonkiorkesteri Operetta

Ohjaus: Anu Hälvä Lavastus: Jari Jalonen

 

JOULULOUNAS TO 12.12 KLO 14.00 KARJAAN PALVELUTALOLLA

Maksu 35€ ke 4.12 mennessä sisältää joululounaan ruokajuomineen ja linja-autokuljetuksen Nummelasta Karjaalle. Linja-auto lähtee Nummelan linja-autoasemalta klo 12.30 ja Lohjan kirkkokentältä klo13.00 Virkkalan kautta Karjaalle.

 

Kevät 2020

Tampereen Teatterin PÄÄNÄYTTÄMÖ, Keskiviikkona  22.01.2020 klo 14:30. Lippu 83 € + lounas 16 €  ja matkat 21 €  yhteensä 120 € maksu 20.11. mennessä.   (Linja-auto 690 €)

Notre Damen kellonsoittaja perustuu Disneyn animaatioelokuvaan ja Victor Hugon samannimiseen romaaniin. Musikaali kertoo rohkeudesta ja sorrosta, vihasta ja rakkaudesta – taistelusta paremman maailman puolesta. Sen jännittävät ja mukaansatempaavat tapahtumat sijoittuvat 1400-luvun lopun Pariisiin. Kellonsoittaja Quasimodo on hyväsydäminen mutta epämuodostunut hylkiö. Kyttyräselkäisenä hän on elänyt koko ikänsä Notre Damen katedraalin suojissa, sieltä koskaan poistumatta. Yksi päivä muuttaa Quasimodon, hänen isäntänsä arkkidiakoni Claude Frollon, oikeudentuntoisen mustalaistyttö Esmeraldan ja urhoollisen kapteeni Phoebusin elämät ikiajoiksi. Musikaalin on luonut Oscar-palkittu kaksikko, Alan Menken (mm. Aladdin, Pieni merenneito, Kaunotar ja hirviö) ja Stephen Schwartz (mm. Egyptin prinssi, Pocahontas) sekä Peter Parnell. Lumoava musiikki perustuu Disney-elokuvan musiikkiin sekä musikaalia varten sävellettyyn musiikkiin. Suomennoksesta vastaa Mikko Koivusalo.

 

Lohjan Teatteri esittää hulvattoman hauskan komedian

La 29.2.2020 klo16.00 

Ilm. ja maksu 17€ 20.1 mennessä

Perhe on pahin tai ainakin aika rasittava, kun rahasta on kysymys. Lottovoitto tuntuu lyhyimmältä tieltä onneen ja siksi höpsähtänyt mummo lottoaakin ahkerasti onnennumeroillaan.

Kun päävoitto napsahtaa mummolle, sukulaiset sekoavat täysin. Mummon toiveesta olisi kaikkien ryhdistäydyttävä, mutta onnistuuko ahneiden ja hyvin erikoisten sukulaisten ryhtiliike ilman kommelluksia? Ja mihin hittoon se himoittu lottokuponki oikein lopulta katosi?

On goottityttöä, pöydän alle piiloutunutta rakastajaa ja mummo, jolla viiraa aika pahasti, vai viiraako?

Kommelluksia, väärinkäsityksiä ja jekutuksia täynnä oleva komedia jatkaa viime keväänä hyväksi havaittua linjaa tuoda iloa ja valoa alkutalven ankeuteen.

Onnennumerot –komediaa on esitetty kuluvan vuoden aikana täysille saleille ympäri Suomea. Tämä vahvasti nykypäivään linkittyvä huumoripläjäys tarjoaa samaistumispintaa ja hersyviä hetkiä. Näytelmää katsoessa herää kysymys, tuoko raha sittenkään onnea ja onko se suku aina kuitenkaan pahin?

Pääosassa: Anne Karhunen

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


 

 

 

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry,
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki
020 748 9678 / 020 748 9736
seniorit(at)oaj.fi

www.osj.fi

Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.

Toimiston numeroihin soitettaessa puheluiden hinnat ovat seuraavat:
soitettaessa kiinteän puhelin-verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 6,55 snt/min
soitettaessa matka-viestinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min.